Ferskenens sødme blandet med de friske og let syrlige hindbær giver den perfekte smoothie. Og med lidt banan for at give den en cremet konsistens.
Kanelsnegle! Duften af den søde kanel fra ovnen er der ikke meget, der slår, og med denne opskrift er du sikker på max hyggestemning og lidt til den søde tand.
Der findes mange forskellige slags fastelavnsboller, og denne lukkede veganske variant gemmer på en lækker vanillecreme. Skal du gøre lidt ekstra ud af fastelavnsfejringen, så er disse fastelavnsboller en sikker vinder.
Her har du en lækker snack i det sundere hjørne. Med sin sødme og gode konsistens topper den uden tvivl mellemmåltidsmenuen for både store og små. Og så er den lavet helt uden sukker.
Denne klassiker som pryder bagerens vindue i sommerhalvåret kan du sagtens selv lave. Den hjemmelavede mandelbund overtrukket med chokolade og fyldt med creme overdækket af saftige jordbær slår aldrig fejl på en solrig dag.
En klassiker fra barndommen og et sikkert hit, når en fra kagelisten havde den med til klassens time. Og stadig er dette en kage, som aldrig slår fejl.
Her er der brugt groft speltmel i tillæg til hvedemel, og i tillæg får de færdige snegle en sød og saftig smag fra det revne æble, som blander sig godt med kanel- og kardemommesmagen. Intet sukker er tilsat, så du kan sagtens nyde en ekstra eller måske flere?
Duften og smagen af den friske lavendel og dens stærke farve gør denne kage til en vidunderlig smagsoplevelse. Det er en fordel at lave den om sommeren, når den lilla lavendel kan høstes mange steder i landskabet.
Denne opskrift er et sikkert sommerhit, og har du rabarber i haven, er det en perfekt måde at få dem brugt på. Denne version er til og med glutenfri.
Du kender følelsen af sommer. Frihed, varmen, fri, ture til stranden, duften af friskklippet græs, en god bog… men der mangler noget. Koldskål! Det hører sig til, når det er sommer. Og du kan sagtens lave den helt vegansk.
Med sin smag af hyld, ingefær, citron og mynte blandet med den bløde og runde vanillesmag fra flødeskummet gør den til en virkelig frisk dessert.
Super enkel squashkage, meget saftig og særdeles børnevenlig. Den bliver et sikkert hit, og så er den grønne farve fra squashen flot og fristende. Den er saftig og holder sig frisk i flere dage.
Denne opskrift giver 10 lækre grove muffins, som passer rigtig godt til børnenes madpakke, til morgenmaden eller som et sundt mellemmåltid.
Utrolig lækre veganske havregrynskugler. De enormt nemme at lave, og så indeholder de intet tilsat sukker eller fedtstof. Man kan nok friste de fleste med disse små chokoladekugler, så lav gerne en stor portion, for de har en tendens til at forsvinde hurtigere, end det tager at lave dem. 
Findes der noget bedre end lune æbleskiver til jul? En god måde at skabe lidt ekstra hygge i adventsdagene, efter en god tur i skoven eller som en lidt ekstra lækkert ved julekalenderen om aftenen.

Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden accepterer du brug af cookies. Vegetaropskrifter.com bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse.