Paneret pastinak er noget af det lækreste. Nogen kalder dem “krigsfisk”, fordi man lavede dem under krigen, hvor det var for farligt for fiskerne at tage ud på havet. De kan spises i stedet for fiskefilet, og så er de ovenikøbet helt veganske.
Kefte findes i mange varianter i hele Mellemøsten og Nordafrika. De mest almindelige er lavet af kød, men det findes også mange vegetariske varianter. Disse har en dejlig smag af krydderier og urter, som komplimenteres af salt, feta og sprødstegt bulgur.
Børek får du i mange forskellige varianter. Denne her er en lækkerbisken med smag af den salte feta sammen med persille og den tynde filodej, som er sprød udvendig og blød indvendig.
Disse små spinatkugler er en delikatesse, som kan bruges sammen med mange forskellige retter, og så er de både lette at tilberede, utrolig smagfulde og mættende. Polpette er fantastisk lækker italiensk vegetarmad.
Intet slår en god falafel. Det er i hvert fald uden tvivl en af mine favoritter. Her serveret med en frisk salat, pitabrød og en let vegansk yoghurtdressing rørt sammen med hvidløg, lidt stærk karry og drysset med finthakket rød chili.
Spinatfrikadeller! Endnu en god grøn frikadelle. Plantebaserede frikadeller er et stort hit, og disse er ingen undtagelse.
Flammkuchen, også kaldet “Tarte flambée”, er en 200 år gammel ret, som stammer fra grænseområderne mellem Tyskland og Frankrig (Pfalz, Baden og Alsace).
Rødbedebøf – vegetarens røde bøf. Rødbedebøffen er en saftig og smagfuld vegetarbøf, som passer til rigtig meget tilbehør.
Denne traditionelle mexicanske ret bestånde af en hvede- eller majstortilla, som fyldes og rulles, kan laves på virkelig mange måder.
Smag på de lækre vietnamesiske forårsruller. Den søde og salte hoisin-sauce, de friske og sprøde grøntsager og den røgede tofu.
Yummy! Her får du opskriften på en suppe med power! Ikke fordi den er stærk, men derimod er det en suppe, der har pondus, både når det kommer til fylde, konsistens og smag.
Italiensk pizza. Den ægte. Hjemmelavet pizza er så utrolig godt! Og faktisk er det ikke svært at lave dem lige så gode som hos pizzariaet. En god dej og høj varme er alt der skal til for at lave den bedste pizza!
Har du lyst til at sætte tænderne i en saftig burger med en god bøf? Rødbedebøffen passer perfekt til vegetarburgeren! Faktisk er bøffen vegansk.
Den klassiske og delikate japanske ret er både billig og enkel at lave selv. Når du først har lært de grundlæggende principper, tager det ikke så lang tid at tilberede disse maki-ruller.
Denne suppe er en variant af den traditionelle japanske ramen-suppe. Ramen er en ret med nudler lavet af hvede.
Risotto er en smagfuld italiensk ret, som kan serveres i mange udgaver. Denne variant laves med frisk smag fra citronmellisse, hvidløg og squash og med ristede mandler og revet parmesan over, giver det en smagsoplevelse med mange nuancer.

Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden accepterer du brug af cookies. Vegetaropskrifter.com bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse.