Det er som om, man bliver forkælet hver gang, man tager en skefuld af denne lækre og cremede suppe, der kæler for smagsløgene med sin blide, fyldige og runde smag. Den er perfekt som både forret eller som en ret i sig selv serveret med godt, hjemmebagt brød.
Yummy! Her får du opskriften på en suppe med power! Ikke fordi den er stærk, men derimod er det en suppe, der har pondus, både når det kommer til fylde, konsistens og smag.
Denne suppe er en variant af den traditionelle japanske ramen-suppe. Ramen er en ret med nudler lavet af hvede.
Dette er en cremet variant af den flotte grønne spinatsuppe lavet med friske spinatblade og et pift af lime. Uimodståelig lækker og rig på vitaminer.
Denne lækre, cremede og fyldige linsesuppe har både gulerodens sødme og fyldige smag fra både kokosmælk, ingefær, hvidløg og masala. Og så mætter den utrolig godt.
At lave en tomatsuppe er på ingen måde nogen stor udfordring. En helt igennem simpel ret med gode smagsoplevelser, som kan tilberedes på kort tid.
En let og meget enkel suppe at tilberede. Samtidig er det en vitamin- og mineralbombe uden lige (både A, K, B2, B9, krom og zink fra ingefæren). På ca. 40 minutter har du en lækker suppe klar til servering.

Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden accepterer du brug af cookies. Vegetaropskrifter.com bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse.