Søg
Close this search box.
Æltefri focaccia er en super nem måde at bage den italienske klassiker på. Ved at lade dejen hæve i 12-18 timer, så slipper du for at ælte den på forhånd, og dejen får tid til at udvikle rigere smagsnuancer.
Børek får du i mange forskellige varianter. Denne her er en lækkerbisken med smag af den salte feta sammen med persille og den tynde filodej, som er sprød udvendig og blød indvendig.
Flammkuchen, også kaldet “Tarte flambée”, er en 200 år gammel ret, som stammer fra grænseområderne mellem Tyskland og Frankrig (Pfalz, Baden og Alsace).
Kanelsnegle! Duften af den søde kanel fra ovnen er der ikke meget, der slår, og med denne opskrift er du sikker på max hyggestemning og lidt til den søde tand.
Kun fantasien sætter grænser, når du vil tilføje lidt ekstra til brød og boller. Som for eksempel disse lækre og saftige spinatboller med hakkede sorte oliven drysset med lidt rosmarin.
Forleden dag havde jeg en god portion tilovers fra pizzadejen, som jeg havde brugt dagen før. Der var lige nok til at fylde et stort tærtefad, og dermed kunne jeg lave focaccia. Jeg plukkede noget frisk rosmarin og brugte noget hvidløgsolie til at smøre fadet og dejen med.
Mmmm… nybagt rugbrød. Luk øjnene og forestil dig den bløde krumme og den knasende sprøde skorpe. Der er ikke mange ting, der slår denne sanselige og berusende oplevelse.
Denne opskrift giver 10 lækre grove muffins, som passer rigtig godt til børnenes madpakke, til morgenmaden eller som et sundt mellemmåltid.
Skal brunch-bordet dækkes, men du mangler en ekstra ret, for at gøre det hele lidt mere fristende. Så kan du lave disse madpandekager med majs. Af denne opskrift bliver der 5-6 stk. (glutenfrie) majspandekager på ca. 12-15 cm i diameter.
Veganske pølsehorn er en lækker børnevenlig snack til madpakken. Heldigvis smager de så godt, at de kan spises uanset alder. Mon der er nogen, der tænker over, at disse er veganske?
Denne opskrift fik min mor fra min mormor. Og selv om nogen kalder dem fødselsdagsboller, så kan de nu sagtens spises andre dage også.
Nemmere kan det ikke blive. Her får du opskriften på de lækreste boller, som du ikke engang behøver at ælte med hænderne. Dette er med andre ord: æltefrie boller!
Hjemmelavet knækbrød er så meget mere end bare et tørt og kedeligt Wasa-knækbrød fra supermarkedet. De er da også ok, men det her er i en liga for sig. Som snacks, til tapas, til en god hummus eller til en suppe.

Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden accepterer du brug af cookies. Vegetaropskrifter.com bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse.