Søg
Close this search box.

Velkommen

Målet er at lave en samling af lækre og lette vegetariske opskrifter til alle som har lyst til at lave vegetarisk mad. Med et grønnere og bevidst valg, får du tilgang til sund og nærende mad, som også er godt for klimaet og økonomien. 

Velkommen til vegetariske og veganske opskrifter

Målet er at lave en samling af lækre og lette vegetariske opskrifter til alle som har lyst til at lave vegetarisk mad.

Med et grønnere og bevidst valg, får du tilgang til sund og nærende mad, som også er godt for klimaet og økonomien. 

Jeg håber, at opskrifterne på Vegetaropskrifter.com kan give dig inspiration, så du kan finde og opleve den store glæde, som det kan være at lave vegetarisk og vegansk mad.

Om Nikolaj

Nikolaj Blegvad er grundlægger og ejer af Vegetaropskrifter.com og har siden 2006 delt opskrifter med tusindvis af mennesker. Han er fra Danmark, men bor i Norge. Her deler han sine tanker om vegetarisk madlavning:

– Jeg elsker at lave mad og har gjort det i rigtig mange år efterhånden. At spise er helt basalt og grundlæggende for alle mennesker, og jeg tror, at det er vigtigt at tænke over, hvordan vi kan lave mad, som er god for vores egen sundhed og for den verden, vi lever i.

– Glæden ved at tilberede de lækreste måltider, uanset om de er enkle eller komplicerede, er utrolig stor for mig. Bare planlægningen af, hvad jeg skal lave kan gøre mig sulten og få mine tænder til at løbe i vand.

– Der findes så ufattelig mange måder at lave mad på og mange steder at finde inspiration. Selv blev jeg inspireret af både familie og venner til at lave mad.

– At have nogen og snakke med mad om og lave mad sammen med er også noget, jeg sætter stor pris på. Jo oftere man laver mad, jo større bliver ens “mad-repertoire”, og jo lettere er det at finde på noget næste gang.

– Jeg håber, at opskrifterne på Vegetaropskrifter.com kan give dig inspiration, så du kan finde og opleve den store glæde, som det kan være at lave vegetarisk mad.

Kontakt

Privatpersoner:
Hvis du som privatperson har spørgsmål, kan du kontakte os via vores Facebook-side.

Presse og samarbejdspartnere:
For presse og mulige samarbejdspartnere kan kontaktformuleren herunder benyttes. Dette gælder også forespørgsel og booking til foredrag.

Nyeste opskrifter

Focaccia

Æltefri focaccia med tomat, rødløg og oliven

Æltefri focaccia er en super nem måde at bage den italienske klassiker på. Ved at lade dejen hæve i 12-18 timer, så slipper du for at ælte den på forhånd, og dejen får tid til at udvikle rigere smagsnuancer.

Aspargessuppe

Cremet aspargessuppe med hvidvin

Det er som om, man bliver forkælet hver gang, man tager en skefuld af denne lækre og cremede suppe, der kæler for smagsløgene med sin blide, fyldige og runde smag. Den er perfekt som både forret eller som en ret i sig selv serveret med godt, hjemmebagt brød.

Paneret pastinak

Paneret pastinak – også kaldet krigsfisk

Paneret pastinak er noget af det lækreste. Nogen kalder dem “krigsfisk”, fordi man lavede dem under krigen, hvor det var for farligt for fiskerne at tage ud på havet. De kan spises i stedet for fiskefilet, og så er de ovenikøbet helt veganske.

Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden accepterer du brug af cookies. Vegetaropskrifter.com bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse.