Veganske havregrynskugler

Utrolig lækre veganske havregrynskugler. De enormt nemme at lave, og så indeholder de intet tilsat sukker eller fedtstof. Man kan nok friste de fleste med disse små chokoladekugler, så lav gerne en stor portion, for de har en tendens til at forsvinde hurtigere, end det tager at lave dem. Hvis du vil servere noget lækkert til enten de yngste eller voksne, så kan du med garanti lave disse, hvis du vil byde nogen på en super smagfuld lille treat. De er lidt som peanuts – når man først har taget en, så er det svært at stoppe.
Havregrynskugler (veganske)

Ingredienser

  • 250 g dadler (uden sten*)
  • en god håndfuld rosiner
  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk. kakaopulver

Sådan gør du

Put alle ingredienser i en foodprocessor og kør dem godt igennem, til det bliver en klæbende og sammenhængende masse.

Derefter tager du massen ud på bordet og former kuglerne i hænderne.

Tril dem til sidst i lidt havregryn, og så har du veganske havregrynskugler klar til servering!

Tip: I stedet for havregryn kan du også bruge kokos eller frysetørret hindbærstykker.

*Selv om dadlerne kan købes uden sten, så kan der alligevel forekomme sten i nogen af dem. Derfor er det en god idé at skille hver enkelt fra hinanden, så du sikrer, at der ikke kommer uønskede sten med i blandingen.

Her finder du flere veganske opskrifter

Havregrynskugler (veganske)

Del gerne!

Nyeste opskrifter

Focaccia

Æltefri focaccia med tomat, rødløg og oliven

Æltefri focaccia er en super nem måde at bage den italienske klassiker på. Ved at lade dejen hæve i 12-18 timer, så slipper du for at ælte den på forhånd, og dejen får tid til at udvikle rigere smagsnuancer.

Aspargessuppe

Cremet aspargessuppe med hvidvin

Det er som om, man bliver forkælet hver gang, man tager en skefuld af denne lækre og cremede suppe, der kæler for smagsløgene med sin blide, fyldige og runde smag. Den er perfekt som både forret eller som en ret i sig selv serveret med godt, hjemmebagt brød.

Paneret pastinak

Paneret pastinak – også kaldet krigsfisk

Paneret pastinak er noget af det lækreste. Nogen kalder dem “krigsfisk”, fordi man lavede dem under krigen, hvor det var for farligt for fiskerne at tage ud på havet. De kan spises i stedet for fiskefilet, og så er de ovenikøbet helt veganske.

Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden accepterer du brug af cookies. Vegetaropskrifter.com bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse.