Melonsalat med mynte og feta

Melonsalat er perfekt på en varm sommerdag. Her er der tale om en sommersalat, der med sin saftige sødme fra vandmelonen blandet med den salte feta, friske mynte og sprøde nøddesmag fra ristede solsikkekerne, virkelig kæler for smagsløgene. Og med et stænk af soyasauce tilføjes umami-smagen, så vi når hele vejen rundt. Glæd dig til en smagfuld melonsalat.
Melonsalat med mynte og feta

Ingredienser

  • En kvart vandmelon skåret i terninger
  • Et bundt frisk mynte (skyllet og hakket groft)
  • Et romainesalathoved (bladene tages af, skylles og hakkes groft)
  • 1 dl ristede og letsaltede solsikkekerner
  • 1 dl fetaost i tern
  • 1 spsk. soyasauce

Sådan gør du

Først blander du salat og mynte sammen med soyasauce. Derefter vender du forsigtigt melon, kerner og feta i salaten.

Servér evt. med lidt frisk purløg på toppen.

Violá! Din melonsalat er klar.

Se flere opskrifter på salater her.

Melonsalat med mynte og feta

Del gerne!

Nyeste opskrifter

Focaccia

Æltefri focaccia med tomat, rødløg og oliven

Æltefri focaccia er en super nem måde at bage den italienske klassiker på. Ved at lade dejen hæve i 12-18 timer, så slipper du for at ælte den på forhånd, og dejen får tid til at udvikle rigere smagsnuancer.

Aspargessuppe

Cremet aspargessuppe med hvidvin

Det er som om, man bliver forkælet hver gang, man tager en skefuld af denne lækre og cremede suppe, der kæler for smagsløgene med sin blide, fyldige og runde smag. Den er perfekt som både forret eller som en ret i sig selv serveret med godt, hjemmebagt brød.

Paneret pastinak

Paneret pastinak – også kaldet krigsfisk

Paneret pastinak er noget af det lækreste. Nogen kalder dem “krigsfisk”, fordi man lavede dem under krigen, hvor det var for farligt for fiskerne at tage ud på havet. De kan spises i stedet for fiskefilet, og så er de ovenikøbet helt veganske.

Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden accepterer du brug af cookies. Vegetaropskrifter.com bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse.