Salater til sommeren

Det enkle kan ofte være noget af det bedste. Som i dette tilfældet hvor en middag til fire personer er tilberedt på lidt over en halv time med lækre, friske og smagfulde råvare.

Fuldkornspasta vendt i en hjemmelavet pesto lavet på frisk basilikum, god permesanost, olivenolie, ristede solsikkekerner, et fed presset hvidløg og lidt salt.

Avocado skåret i skiver, drysset med citronpeber og serveret med lidt frisk koriander.

Salaten lavede jeg af en blanding med tre forskellige salater: Vårsalat (Valerianella, feldsalat), bladbede og rød batavia. Deri blandede jeg fetaost, en olie med diverse krydderier, tynde skiver champignon, og til sidst dryssede jeg nogle ristede solsikkekerner over.

I tillæg serverede jeg søde cherrytomater samt friske og næringsholdige lucernespirer til. Disse spirer er utrolig rige på virkelig mange forskellige vitaminer og mineraler (Vitaminer: A, B1, B2, B3, B5, B9, C, K. Mineraler: Kalium, Jern, Kalcium, Kobber, Magnesium, Zink, Fosfor, Mangan. Protein: 4%).

God sommer!

Del gerne med en ven!

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Se også

Melonsalat med mynte og feta

Her er der tale om en sommersalat, der med sin saftige sødme fra vandmelonen blandet med den salte feta, friske mynte og sprøde nøddesmag fra ristede solsikkekerne, virkelig kæler for smagsløgene.

Pesto af basilikum

En mere smagfuld pesto end den hjemmelavede er vel vanskelig at finde, og så tager det ovenikøbet ikke mange minutter at tilberede den.

Sushi

Så enkelt er det at lave sin egen veganske eller vegetariske sushi. Den klassiske og delikate japanske ret er både billig og enkel at lave selv.